Förlåt men oh my...

"Jag förstår att det e ditt val men om du ej läser koranen eller praktiserar islam då har du dig själv att skylla ! Vad är din ursäkt när domedagen kommer ? Vad ska du säga till Allah ? Alltså 1 år är några dagar och 100 år är också bara några dagar ! Vi föds med inget och vi dör med inget ! Allt vi har efter detta liv är Allah så varför inte lyda Allah ? Du kanske inte förstår nu men när du läser koranen då förstår du ! Om du inte gillar att läsa så kan du läsa en halv sida om dagen ! Gör det säg inte nej du vinner på det ! Och om du inte lyssnar på mig då kommer du att förlora på det ! Titta inte på livet "okej jag ska leva hundra år" Du kanske dör idag eller imorgon och vad har du gjort ? förutom att tiden runnit iväg, så onödigt ! Jag bryr mig om dig så vi människor alla människor måste sluta tramsa ! Lyssnar du på imamer ? Gör det ! Se på livet som igår föddes jag, idag är det nutid och framtid och imorn dör jag och domedagen kommer ! Har du minnen från du var liten ? självklart har du det för du var liten för några timmar sedan och om några timmar från nu kommer du vara 50 år och vad har du gjort ? Snälla öppna dina ögon och hjärta och se denna värld är en hallucination vad är meningen med allt syndigheter ? Alla ord och meningar du sagt, var e dem orden och meningarna? Dem är borta som tom luft ! Vad har all musik du lyssnat på och alla filmer du sett vad har dem gjort för dig ? så dem kom är så dem går som tom luft ! Är dina föräldrar religiösa ? Prata med dem och säg att du vill bli mera religiösa ! InshaAllah Gud vägleder dig och öppnar dina sinnen och du märker att denna liv som är kommer inte finnas imorgon (Framtiden) Allt fler människor konverterar till islam dem går den rätta vägen gå med dem som söker hjälp från Allah och ej med dem som går fel väg rakt in på djävulens famn ! Djävulen lockar oss till honom då vi ej märker det ! Han lockar oss med synder rakt in i helvetets lågor !
Allah har gett oss en kort tid att leva på denna värld ! Under denna tid kan vi bli bättre människor och ångra våra synder men när domedagen kommer så är ingen ånger acceptabla då vi borde ha utnyttjat tiden bättre på denna jord. Att tro och att vara en bra människa säger vem du är. Bara Gud vet ditt inre om vad som finns i ditt hjärta så behåll ditt hjärta rent och ångra dina synder och gör inte om dina synder igen. Gud är barmhärtig och han tar emot ånger från den människa som på ett uppriktigt sätt ångar sig. Försök att vara den bästa människa som du kan vara och döm aldrig folk ! Gud gillar inte människor som är elaka mot varandra t.ex om någon snackar skit om om folk bakom folks ryggar det är inte acceptabelt så ångra dina synder ! "
Förlåt men vad i helvete ? En tjej som skrivit detta och varit helt seriös. Man bara shit, chilla. ;o
Jag respekterar helt att hon är muslim och väldigt troende men hon skrev det rakt ut på sin blogg och jag tror inte att hon syftade på nån speciell. Hon kanske borde tänka på att dem flesta som läser hennes blogg är svenskar och antingen tror dem på nåt annat eller inte alls. Och så sitter hon och säger att Djävulen ska komma och ta dem bara för att dem inte läser koranen ? Whaat ?

Tog bara nån random bild från hennes blogg.

Vad tycker ni om detta ? :o

Kram ♥

Kommentarer
Postat av: saannna

assso shiiiiiiiiiiiit?

vad i helvete? :o

2010-12-14 @ 21:27:21
URL: http://nakedbanana.devote.se
Postat av: mihan

jag tycker faktiskt att det var kloka ord och att hon har rätt "/<3

2010-12-15 @ 18:17:49
URL: http://mihanmadjids.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0